Safety Academy wordt Kader Academy

Over Safety Academy

D&F Group B.V. helpt de industrie om veiligheid op een duurzame manier te verbeteren met als ultiem doel het volledig voorkomen van incidenten. dit doen we door het geven van advies via D&F consulting en het geven van veiligheidstrainingen via D&F Safety academy.

De Safety Academy heeft veiligheidstrainingen ontwikkeld voor:

De trainingen zijn te volgen via open inschrijving of in-company en daarmee op maat gemaakt voor uw bedrijf.

CEDEO ACCREDITATIE

Alle veiligheidstrainingen hebben het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Het CEDEO certificaat is uw garantie voor de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze trainingen. Voor alle informatie over de Cedeo-erkenning klik hier.

OVER DE TRAINERS / EXPERTS

Voor de uitvoering van de veiligheidstrainingen heeft de D&F Safety Academy verschillende ervaren trainers beschikbaar. Zij zijn allemaal in dienst van D&F Consulting BV en tevens actief als adviseur/consultant. De trainers zijn primair geselecteerd op basis van hun inhoudelijke expertise en vaardigheden. Zij beschikken over veel kennis en praktijkervaring in het specifieke werkveld waarin zij training geven en advies uitbrengen.

Dit heeft als voordeel voor u dat de trainer uw vraag eenvoudig naar een praktijksituatie kan vertalen. U verlaat iedere training met praktische tips en trucs, die u direct in de praktijk kunt toepassen.

vakkennis van de trainer

D&F besteedt veel aandacht aan kennisontwikkeling. Zo zijn er KneX!-teams opgericht; KneX! staat voor de afkorting: Knowledge expert. Een KneX!-team bestaat uit één Knowledge eXpert, die eindverantwoordelijk is voor de kennisontwikkeling op het betreffende vakgebied, en maximaal drie projectleden. Daarnaast krijgen trainers de gelegenheid om zelf cursussen te volgen ter bevordering van hun eigen deskundigheid. De deelnemersevaluaties worden gebruikt om de kwaliteit te bewaken en serieus bekeken na iedere training.

aanbod veiligheidstrainingen

D&F Safety Academy richt zich op drie expertisegebieden voor het geven van de veiligheidstrainingen: