Nieuws: Continuïteit van onze trainingen tijdens corona

24/03/21

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers, deelnemers en leveranciers staat voorop. Wij volgen strikt de recente landelijke maatregelen zoals door de Rijksoverheid naar buiten gebracht.

Wij hebben de nodige coronamaatregelen getroffen en een coronaprotocol opgesteld voor een veilige en gezonde uitvoering van onze dienstverlening.

Veilig leerklimaat

Onze opleidingen en trainingen worden per 5 juni gecombineerd fysiek en online aangeboden, passend bij de inhoud van de lesstof en het soort opleiding. Al onze deelnemers worden tijdig en vooraf geïnformeerd over het na te leven protocol voor het volgen van lessen op locatie. Op locatie dragen wij zorg voor de nodige maatregelen en de naleving daarvan. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand en de hygiënemaatregelen bieden wij onze deelnemers een passend aanbod binnen een veilig leerklimaat.

Continuïteit dienstverlening

Afspraken en werkzaamheden vinden op afstand plaats. Hiermee bieden wij onze opdrachtgevers op een veilige manier en binnen de recente landelijke maatregelen continuïteit. Wanneer afspraken of werkzaamheden op locatie strikt noodzakelijk zijn, zullen deze in onderling overleg én met toestemming van de opdrachtgever, op locatie plaatsvinden. Uiteraard te allen tijde met strikte in achtneming van de hygiënemaatregelen van het RIVM en de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar.

Maatwerk Coronaplan

D&F heeft een crisisteam opgericht en een crisisplan en coronaplan opgesteld. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een maatwerk coronaplan, de handhaving van uw coronabeleid en/of het zorgdragen voor de corona coördinatie.

Meer informatie over de landelijke maatregelen van de Rijksoverheid

Persoonlijk contact

Mocht u vragen hebben over ons beleid of over onze trainingen, neemt u dan gerust contact met ons op via:

Alle nieuws van 2021

 • 21
  09
  21

  Safety Academy scoort 97,5% op klanttevredenheid

  Om in aanmerking te komen voor een Cedeo-erkenning worden hoge eisen gesteld aan opleiders en hun trainingen. Trots zijn wij bij D&F Safety Academy dan ook op onze mooi score van... Lees verder

 • 24
  03
  21

  Continuïteit van onze trainingen tijdens corona

  Onze trainingen blijven doorgaan en worden tot in ieder geval 20 april 2021 online aangeboden. Inschrijven voor een opleiding is gewoon mogelijk. Afhankelijk van de coronasituatie...