Nieuws: Geslaagd voor het TÜV Persoonscertificaat

12/03/19

Donderdag 7 maart was het tijd voor een feestje bij D&F. De nieuwste Machine Safety Specialisten (CE) en SIL & PL Specialisten, machine safety namen hun TÜV Persoonscertificaat in ontvangst.

Susann Dochow vertegenwoordigde TÜV Rheinland Akademie en had de eer iedereen persoonlijk het certificaat te overhandigen. Uiteraard mocht de catering ook niet ontbreken, deze werd zoals altijd verzorgd door Mia Vita en Hemelse broodjes die ook voor de lunches zorgen tijdens de opleidingen.

 

 

even voorstellen

Nederland is hiermee maar liefst 23 specialisten rijker die met oog voor veiligheid werkzaam zijn. Een absolute verrijking als je het D&F vraagt. Er gebeuren nog steeds dagelijks incidenten, al dan niet met blijvend letsel. Training volgen is één van de vele mogelijkheden om veiligheid binnen een organisatie te vergroten.

De opleidingen met TÜV persoonscertificaat starten meerdere keren per jaar; meld u nu aan en rond nog af voor de zomer. Of schrijf alvast in voor het najaar en wees verzekerd van een cursusplaats. Alle up to date informatie treft u hier.

Voor meer informatie stuurt u ons gerust een mail: info@safety-academy.nl

Alle nieuws van 2019