Safety Academy wordt Kader Academy

Cedeo-erkend

De veiligheidstrainingen van D&F Safety Academy hebben het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Het CEDEO certificaat is uw garantie voor de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze trainingen.

garantie voor kwaliteit

CEDEO erkenning D&F trainingenCedeo-erkenning houdt in dat tenminste 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten op het gebied van de veiligheidstrainingen.

klanttevredenheidsonderzoek

Een grondig klanttevredenheidsonderzoek vormt de basis van elke Cedeo-erkenning. Binnen dit onderzoek worden onder meer de volgende punten getoetst; opleidingsprogramma, uitvoering, kwaliteit van de trainer en het trainingsmateriaal, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding en algehele tevredenheid worden in het interview besproken. De norm voor erkenning is ruimschoots behaald, maar liefst 97,5% van de respondenten kenden een goed tot zeer goed toe aan de D&F Safety Academy trainingen over machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur & -gedrag.

samenvatting onderzoek

In het onderzoek staan voornamelijk positieve recensies. Zo wordt het onafhankelijke karakter erg gewaardeerd en het proces van inschrijven verloopt vlot en probleemloos via het online inschrijfformulier. Alle cursisten geven aan dat de training volledig volgens afspraak werd uitgevoerd en dat ze deze aanraden aan een collega of relatie. Deze citaten uit het onderzoek onderschrijven dat:

  • ‘De training sloot aan bij problematiek waarmee we te maken hebben. We hebben onze eigen worstelingen daarin naar voren kunnen brengen en kunnen analyseren'
  • ‘Het was een heel interessante opleiding; veel dingen zijn me duidelijk geworden. Ik kan nu zelf met de stof werken en dat is belangrijk voor mij.'
  • ‘De trainers spreken echt vanuit een goede dosis ervaring met het in de praktijk toepassen van de kennis.'
  • 'Het was een fijne opleiding en ik heb er dagelijks iets aan; wat ik heb geleerd sluit prima aan'

Graag het complete rapport lezen? Stuur een e-mail met uw verzoek naar info@safety-academy.nl dan mailen we het vrijblijvend naar u door.

overzicht trainingen

Klik hier voor het complete trainingsaanbod van D&F Safety Academy.