Cedeo-erkend

De veiligheidstrainingen van D&F Safety Academy hebben het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Het CEDEO certificaat is uw garantie voor de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze trainingen.

garantie voor kwaliteit

CEDEO erkenning D&F trainingenCedeo-erkenning houdt in dat tenminste 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten op het gebied van de veiligheidstrainingen.

klanttevredenheidsonderzoek

Een grondig klanttevredenheidsonderzoek vormt de basis van elke Cedeo-erkenning. Binnen dit onderzoek worden onder meer de volgende punten getoetst; opleidingsprogramma, uitvoering, kwaliteit van de trainer en het trainingsmateriaal, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding en algehele tevredenheid worden in het interview besproken. De norm voor erkenning is ruimschoots behaald, maar liefst 95,9% van de respondenten kenden een goed tot zeer goed toe aan de D&F Safety Academy trainingen over machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur & -gedrag.

samenvatting onderzoek

In het onderzoek staan voornamelijk positieve recensies. Zo wordt het onafhankelijke karakter erg gewaardeerd en het proces van inschrijven verloopt vlot en probleemloos via het online inschrijfformulier. Alle cursisten geven aan dat de training volledig volgens afspraak werd uitgevoerd en dat ze deze aanraden aan een collega of relatie. Deze citaten uit het onderzoek onderschrijven dat:

  • ‘Ik kon kiezen tussen D&F en een andere aanbieder, waar andere aanbieders aan een product gebonden zijn is D&F onafhankelijk’
  • Wij zijn tevreden met de uitvoering van hun adviestaken. Op het gebied van veiligheid zijn zij onze eerste vraagbaak en hebben ook de expertise in huis voor het geven van trainingen’. 
  • De training was heel interactief en er werd veel geoefend, daar kreeg je steeds feedback op. Het was een heel effectieve dag!’. 
  • De prijs-kwaliteitverhouding uit zich in de volgende reactie: ‘Ik heb het geleerde al meerdere keren toe kunnen passen en heb er ook al daadwerkelijk geld mee bespaard’. 

Graag het complete rapport lezen? Stuur een e-mail met uw verzoek naar info@safety-academy.nl dan mailen we het vrijblijvend naar u door.

overzicht trainingen

Klik hier voor het complete trainingsaanbod van D&F Safety Academy.